19 april, 2024

Holofredag: NailNation 3000 – Riddle Me This

nailnation3000-riddlemethis-1

Hurra holofredag! Idag ska jag till tandläkaren för att fixa min utstickande ståltråd, gått omkring mer än en vecka nu med tuggummi i käften för att inte riva sönder tungan. Jösses. Men du som är mer intresserad av holografiska lack tycker jag du ska besöka Kerstin!

Idag vill jag visa er ett lack jag bytt till mig av Andrea, NailNation 3000 – Riddle Me This. Jag upplever att detta är mer olivgrönt än så brunt som det ser ut på bilderna, vet inte varför min kamera är så ovillig att visa rätt färg på detta. Dessutom syns inte regnbågarna heller, trist! För det är ett riktigt fint lack helt i min smak, mörkt olivgrön och lite jellyfinish på det.

Här är det tre lager, som sagt, det är en jellyfinish på det. Men det är väldigt lättlackat, enkelt att få till snygga kanter och ett vackert resultat.

Jag gillar detta helt klart! Även om det kanske är lite mörkt för årstiden, men så kan det vara ibland =) NailNation 3000 köper du här (vet inte om de skickar till Sverige), Riddle Me This är dock inte tillgängligt.

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: NailNation 3000 – Riddle Me This, olivegreen-brownish holographic, very pretty and in my taste!

nailnation3000-riddlemethis-2nailnation3000-riddlemethis-3nailnation3000-riddlemethis-6nailnation3000-riddlemethis-5nailnation3000-riddlemethis-4

6 tankar på “Holofredag: NailNation 3000 – Riddle Me This

  1. Aj aj med tandläkaren! Jag hade så för några månader sen, var för dyrt för att fixa faktiskt. Jag fick det fixat såklart men så onödigt dyrt imho.

    Till lacket: Jättefint :) Du målar alltid så fint.

    1. Jag fick det faktiskt fixat gratis, var bara en liten bit ståltråd som stack ut och inte hela tråden som var lös. Phew för det! =)
      Tack så mycket! Lätt att lacka fint med lite tålamod, bra ljus och ett bra lack! :D

  2. Mysig färg, tycker absolut man kan ha murriga färger så här års, ljuset tar ju fram mer av skimmer och annat härligt som man gömma sig i lacket. Håller med Blowfish, du är fena på att få till snygga kanter. :)

Kommentarer är stängda.