22 april, 2024

Rescue Beauty Lounge – Coral

rescuebeautylounge-coral-1

Kände för en färgklick här idag, sista november och allt! Det säger ni väl inte nej till?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Här kommer således underbara korallrosa Coral från Rescue Beauty Lounge! Detta är nog en av mina korallfavoriter och ni ser säkert varför. En så himla fin nyans som inte är för röd eller för rosa, tror jag har några liknande från Nubar men ingen dupe. Jag älskar att det är så blankt på bilderna, det lyser verkligen! Synd det inte bärs lite oftare…

Här har jag använt tre lager, det är ganska skirt men det är ändå lättlackat. Ni ser att kanterna är jämna och fina och ingen vallning längs nageln. De här bilderna togs i juli i solen, kan behövas en solboost såhär sista november eller?

Jag gillar verkligen detta och är glad att det finns i min samling!

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och säg vad du tycker bland kommentarerna!

rescuebeautylounge-coral-3rescuebeautylounge-coral-6rescuebeautylounge-coral-2rescuebeautylounge-coral-4rescuebeautylounge-coral-5

4 tankar på “Rescue Beauty Lounge – Coral

Kommentarer är stängda.