20 april, 2024

Dagens: Nattens ljus

Idag väntade en snabb tur runt stan för att fixa med en massa nödvändiga ärenden. Först ett besök på Grand Hotel, där Anders ska försöka anordna ett TweetMeet eller vad det heter. Ett irl-möte för Twitteranvändare i Östergötland. Därefter hämta linser, köpa frimärken, köpa kattmat, pålägg och chokladkräm. Väl hemma har Anders dator kraschat, grafikkortet har gett upp. Nu fungerar det iaf hjälpligt men skärmen går i grönt :D Ser riktigt roligt ut! Tur att man kan se på eländet med humor ;)

Igår var en sån där dag då inget kändes roligt, sov stora delar av dagen och gick och la mig tidigt. Idag känns det mycket bättre och därför blev det en kraftfull mejk idag! Grundade med den bruna Deadly från MUS, därefter det mörkt gröna Mac-pigmentet Night Light. Lite svart kajal också för att förstärka kanterna.

Och eftersom jag förra veckan tog en bra bild på mig i profil kommer det vara den enda bilden jag tar på mig själv framöver!!

5 tankar på “Dagens: Nattens ljus

  1. Härligt, en riktigt Karin-mejk! Eller en riktigt Vacker & Underbar-mejk kanske jag skulle säga…?

  2. Otroligt snygg! Härligt att du är tillbaka med en massa ”Dagens”, det har jag längtat efter. /hon som tyvärr inte är så intresserad av nagellack men diggar ditt sätt att sminka dig :)

  3. Sofia: Haha precis! Sotningar är nästan mitt signum…
    Malin: Yep, jättehärlig grön. Din mejk var underbar!
    Anna: Heh, jo jag vet… Jag försöker skärpa mig med fler Dagens! :D

  4. Wow, det ser verkligen proffsigt gjort ut!! En helt underbart snygg mejk tycker jag!

Kommentarer är stängda.