28 april, 2024

Dagens: Lavendel

Jag jitte inte visa er min mejk igår, så ni får se den nu istället! Detta är alltså Nailmailfika-mejken, i lila såklart!

Grunden är såklart UDPP, finally! Jag har längtat efter UDPP, men vägrar köpa mer värdelösa flaskor. Men tuben, ja, den är enorm och kommer räcka i 100 år! Därefter är det två H&M-skuggor i lila och lite silver. Inte så utstuderat och snyggt som jag ville – men det höll precis som förväntat!

Jag kom på en annan grej som kanske kan hjälpa nån? Jag har läppar med ganska djupa sprickor, eller dalar eller vad man ska säga. Alltså inte rynkor runt munnen som rökare får, utan rynkor på läpparna liksom. Jag har inte lika snygga läppar som Sublimt tyvärr… Men igår tänkte jag testa den där Tri-Akline tuben som ger Instant Lift för rynkor. Funkade klockrent på läpparna! Så det tillsammans med primer ska jag testa lite mer =)

2 tankar på “Dagens: Lavendel

  1. Hejsan! Fina färger du har använt! Jag älskar själv lila :) Gå gärna in på vår sminkblogg och tävla om en helstyling, där du vinner både en sminkning och hårstyling! Lycka till :)

Kommentarer är stängda.