pretty

Veckans tema att blogga kring för PRET-tys beautybloggnätverkare lyder: Så råder jag bot på torr vinterhud. Sminkan har bidragit med veckans tema.

Jag är en av de stackars skandinaver som lider av torr hud, framförallt på smalbenen och upptill låren till. Oftast struntar jag helt i det, går omkring och kliar mig istället. Ibland får jag  nog, då blir det ett bad med kokossmör! Det är verkligen att rekomendera eftersom det är så smidigt! Det jag tycker mest illa om med att smörja in mig är ju att det är så jobbigt! Att bara glida ner i badet och njuta en stund passar min lata natur ;)

Annars har jag en stor mängd Ldb krämer hemma, så det händer att de kommer fram också. Händer och ansikte däremot, det är en helt annan sak. Vintertorrt ansikte får sig en omgång mask och fet kräm över natten, händerna smörjs också med en fet kräm. Gärna med Aloe Vera eller Shea butter. Läpparna slutligen läks bäst med Carmex eller möjligen Rosebud Salve.

Comments are closed.