Mer hår, men denna gång ett verktyg!

Ni har säkert hört talas om Tangle Teezer, mirakelborsten som kan reda ut allt hår oavsett trasslighetsgrad. Yeah right har jag tänkt varje gång någon recenserat den och höjt den till skyarna. Som om en borste skulle kunna vara så bra, och en borste som ser ut som en hästborste dessutom. Pfft! Well, jag får erkänna att jag hade fel.

Tangle Teezer uppfanns av Shaun P, en brittisk frisör som tom var med i Dragons Den för att få hjälp med investering. Det blev inget av med det dock, utan med egna pengar lyckades han med konststycket att sälja in denna ovanliga borste. Nu finns den i en massa olika varianter, jag har originalformen men i serien Juicy Fruites. Det som är sämst med denna är att man håller i själva borsten. Kanske ger det en fördel, vad vet jag, men jag gillar det inte. Sedan är det väldigt mjuka piggar, ibland tänker jag att det här kommer aldrig gå. Men trots allt borstar den igenom håret utan problem och utan att håret blir statiskt.

Den fungerar även bra på blött hår, känns mer skonsam än en kam även om det kanske inte går fortare. Men resultatet är alldeles strålande, lent och genomkammat! Så visst, den är absolut värd sitt höga betyg den fått överallt.

Betyg: 4 av 5, något högt pris även om det är mer av en investering. Dessutom gillar jag inte att den är skaftlös.
Pris: 159 kr
Inköpsställen: Eleven

  1. Vi köpte något som liknar den Linda Hallberg hade till dottern som skriker som en gris när håret ska borstas. Hon älskar den men det kan vara psykologiskt. Hon fick välja färg osv hos frisören. Jag är däremot inte så impad.

  2. Tack för detta tips. Köpte en med skaft från Bangerhead till min dotter som har långt, tjockt hår som tidigare varit omöjligt att kamma ut. Sån skillnad!!

Comments are closed.