Jag lovade er en mejk i går eftermiddag och här kommer den! Har tagit det lugnt i sängen fram till nu, men nu sitter jag vid datorn igen och bloggar.

Igår var vi på Bright East som sagt som höll säsongsavslutning med en unconference. Meningen var att medlemmarna själva skulle hålla föredrag om olika saker. Vi lyssnade på vår vän Joakim Hedström som pratade om reklam, Lina Skandevall som fick till en diskussion om könsfördelning i paneler och styrelser och så min Anders som pratade om sitt affärsområde. Jag är fruktansvärt hårt mot Anders och ja, hans föredrag var riktigt rörigt. Vi får jobba på det tillsammans tror jag för att få fram ett bättre, mer tilltalande föredrag.

Men jag pratade inte, vet inte riktigt vad som skulle vara intressant att prata om. Så, nej, glöm det. Men en sotad mejk kunde jag bjuda på! Kommer förhoppningsvis en snygg bild på mig är jag inte pratar eller lyssnar alltför koncentrerat från Bright East…

Jag har använt bruna Deadly som basskugga, lila Scale i den inre ögonvrån och under ögat samt mörklila Flamenco i den yttre ögonvrån. Inte så uttalat lila men väldigt fint. Älskar Deadly! Jag använde också Youngbloods Mineral foundation i färgen Ivory för första gången. Den kändes väldigt mörk i burken men blev bra på huden sen. Blev ganska snabbt blank, ja förmodligen pga min dagkräm under. Men det är väldigt skönt att jag inte är torr i huden! Kollade gamla bilder från november förra året och då var jag torr som fnöske. Är hellre lite blank, ser ju åtminstone ut att vara lyster i huden. Min hud blir förresten bättre och bättre med min ABS, loves it!

Produktlista

Hud
Foundation: Youngblood Natural Mineral Foundation – Ivory
Rouge: H&M rouge – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Deadly, Scale och Flamenco
Mascara: ORGANIQS Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Face Stockholm – Jasmine

En bild fastnade jag på, där jag naturligtvis lyssnar koncentrerat…. Foto: Sofia Andersson www.mffoto.se

Comments are closed.