Märket med den konstiga stavningen igen då, piCture pOlish och deras närapå neonlila Violet Femme.

Den här formulan var lite knepig, jag vill gärna ha ett tunt första lager med snygga kanter och på hela nagelytan. Då kan jag dra på med lite mer på lager två och resultatet blir snyggt. Här fick jag flera kala fläckar vid första lagret, borde helt klart använt Aqua Base eller så under detta. Men till min förvåning blev det bra resultat med det andra lagret, fler behövdes inte. Jag trodde att de kala skulle lysa igenom.

Färgen är lite svårbestämbar. Neonlila ja, för det lyser verkligen även om det är en väldigt mörk nyans. Sedan skulle jag säga rödlila, helt klart mer åt det röda hållet än det blå – håller ni med? Som ni förstår har kameran svårt för att fånga detta, nästan alla bilder av de typ 20 jag tog var oskarpa. Dessa var skarpast och inte för mörka. Men färgen är åtminstone korrekt, justerad som den är i PhotoShop.

Jag gillar det! Det är riktigt häftigt!