Jag har efter mina koralliga naglar bytt riktning och lackat blått igen. Jag återkommer ständigt till blåa nyanser, och denna variant är absolut min favorit. Petrol Blue, oh la la! Detta är alltså Snowcrystal 423 Petrol Blue, den underbaraste av underbara färger. Snowcrystal är väldigt bra lack, penseln är liten men det går snabbt och enkelt att lacka med den. Torktid och sånt tycker jag är svårt att uppskatta, men på någon minut är de ”andra lagret”-torra och med Nubars topplack och några droppar Dry Flash från Orly torkar de supersnabbt.

Sa jag att jag älskar den här färgen? Jag skulle ha lagt på ny gelé i fredags, men fick flytta tiden till den 25e. Det behövs verkligen, även om mina naglar nu mår mycket bättre!

Bilden är tagen med ganska lång slutartid, men färgen visas korrekt!

  1. Åh, gillar du Snowcrystal i allmänhet? Har inte sett dessa på nån blogg förut. Har testat två av deras lack. Jag är ju inte mycket för den här typen av lack, så jag tycker inte att de har så många intressanta lack. Men jag lyckades hitta en mycket trevlig röd nyans. Testade nån hemsk beige sak också, men den sålde jag. *burr*

Comments are closed.