Holofredag igen och som vi alla vet vid det här laget innebär holofredag hololack! Besök Kerstins blogg för fler bloggar med holotemat idag!

Själv tuffar jag vidare med mina Laylas! Förra gången fick jag frågan vart jag köpt dem, det är via shop.llarowe.com. Tyvärr verkar de inte längre finnas kvar där? Någon annan får gärna upplysa mig om de helt enkelt är slutsålda. det var via Laylas egen webshop. Shit, jag har blivit senil på senare dar! Förlåt du som frågade förra gången för att jag svarade fel! Du och alla ni andra som är sugna, Layla finns på http://shop.laylacosmetics.it/ ! De kostar €11.90 och handlar du för mer än €80 är frakten nästan gratis. Länken går direkt till hololacken, kan vara lite svårt att navigera på sidan nämligen.

Så. Köp dem.

Ok, detta är alltså nr 14 Cloudy Violet. Ett lila hololack med ett lite molnigt färgintryck, ja som namnet säger. Som vanligt fantastiskt lättlackat, två lager för full täckning och penseln är to die for. Det enda negativt med den här flaskan är att korken är lite rund och svår att hålla i samt att man pga klistermärket med namnet inte riktigt ser hur mycket det är i flaskan.

Annars. Inget. Perfekt formula, perfekta regnbågar, perfekt hållbarhet. Jag kan inte annat än hålla med Sminkan om att de är helt underbara! Jag ska maila till Layla och se om vi kan få in dem på Nailmail.

Nu, bildspam in absurdum.

  1. Fantastiskt fint lack och helt fantastiskt fina bilder! Jag måste bli färdig till att shoppa lite Layla, attans att jag är så snål…

    Tack för länken också :)

    • Tack så mycket, min kamera gillar holos! Och jaaa, du är ju holodrottningen så klart du måste köpa dessa! Och jag länkar alltid till dig på holoinläggen!

  2. Jag ÄLSKAR Layla! Harlow & Co säljer den första kollektionen med holos, fri frakt vid köp över 50 dollar. De säger att de ska få in de här nya holosarna också snart! Ett tips om man inte har råd att köpa så många på en gång :)

  3. ÅH! Håller tummarna för att nailmail får ta in dem ^^ I annat fall står hoppet till Lillebror som för närvarande är ute och ser sig om i världen, har jag lite tur så..

Comments are closed.