depend-7day-lingersinthedark-1

Vad sägs om lite härligt holografiskt glitter så här inför helgen? Kalasbra tycker jag!

rp_depend-gellack-midnightglitter-redpassionglitter-1-700x466.jpgMinns ni Depends gellack? Det sista året hade de ett svart glitterlack som hette Midnight Glitter, ni ser inlägget med det här och en liten bild där ute till höger. Som ni ser är detta Depend – 7day – Lingers in the Dark en exakt kopia! Yay, eftersom Midnight Glitter var så oerhört fint! Jag använde bara två lager på gellacket och tre på detta, vilket behövs. Eller ett svart lack under. Det är skirt vilket symbolen på flaskan också säger. Men jag älskar glittret, det är så fint!

Nu minns jag inte om jag använde peel off eller om det gick smidigt att få av ändå. Men jag njöt av det väldigt mycket iaf! Och det är faktiskt inget aprilskämt!

Vad tycker du om detta?

depend-7day-lingersinthedark-3depend-7day-lingersinthedark-5depend-7day-lingersinthedark-4depend-7day-lingersinthedark-2

  1. Åh de är väldigt likt de där isadora lacket som var i julas och typ sålde slut.. Som även fanns gör något år sen också och tog helt slut då.

Comments are closed.