19 april, 2024

Dagens: InstaMejk

Idag sminkade jag mig med ögonskugga, för första gången under hela juli! Trots att det var en av de varmaste dagarna på länge. Men så blir det ju ibland när man är sugen på att kladda med skuggorna.

Idag har vi haft en första InstaWalk/InstaMeet här i Norrköping! Det blev bara jag, Anders och Lotta men det var riktigt skönt att vi inte var en grupp med okända. När man instagrammar eller fotar rent generellt går man ju jättelångsamt. Fotar allt eller fyller i taggar vilket kan ta en evighet när man lägger till en 5-10 st per bild. Du kan se alla bilder jag lagt upp idag under vår promenad här på statigr.am. Om du vill kolla Lottas gör du det här eller Anders här.

Det som är roligt med en InstaWalk är att trots att det är samma motiv man fotar, är det ändå olika vinklar eller filter som används. Kolla länkarna ovan vetja så ser du själv!

Men, tillbaka till mejken! Jag har använt lila Singapore från Mist Stockholm över hela ögonlocken, samt olivguldiga Regent från Make Up Store i globlinjen och under ögat. Inte så färgstarkt eller markerat, men somrigt. =) Måste dock klippa topparna senast i augusti, de börjar bli frizziga!

Gillar ni det?

Produktlista

Hud
Solskydd: SkinPlan SunControl spf 30
Foundation: BareMinerals Matte Foundation
Bronzer: Lily Lolo Bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Mist Stockholm – Singapore. Make Up Store – Regent.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Clinique

2 tankar på “Dagens: InstaMejk

Kommentarer är stängda.