ncla-malibubeachbabe-2

Så var det måndag igen. Min sista arbetsvecka innan semestern, det blir nice det. Tyvärr har jag grymt ont i magen och hostar hela tiden. Det är en redig sommarförkylning jag dragit på mig, hoppas den går över snart.

Idag är det iaf Blå Måndag hos Lindas Nailorama! In och titta på fler vackra blå manikyrer idag! Själv vill jag visa er tealblå Malibu Beach Babe från NCLA, ett krämlack med väldigt bra egenskaper. Lättlackat, krävde nästan bara ett lager för att täcka och trots den ganska lilla penseln gick det lätt att måla med. Här har jag inte använt topplack, det hade jag nog gjort om jag skulle bära det längre.

Väldigt fin nyans, eller hur? Väldigt mörkt tealblå som inte går mot grönt. Jag gillar det, gör du?

ncla-malibubeachbabe-1ncla-malibubeachbabe-3ncla-malibubeachbabe-4ncla-malibubeachbabe-5ncla-malibubeachbabe-6

Comments are closed.