depend-2058-3

Måndag idag då, inte min favoritdag på veckan direkt. Men det här med temadagar är både bra och dåligt för mig, de innebär ju lite struktur på veckorna som är bra för mig. Som ni vet är det Linda och hennes Nailorama som är värd för Blå Måndag – besök henne för fler fina blå manikyrer! På onsdag är det Grön Onsdag, det får ni inte missa!

Jag kan tänka mig att Linda inte kommer godkänna detta inlägg som en del av Blå Måndag. Dels för att det är lila och kanske inte riktigt är godkänt, men också för att det är ett Depend! Ni har väl hört om debaclet de ställde till på sin egen facebooksida? Som tur är gjorde de det enda rätta och pudlade. Censur är inte ok på internet, om det inte är näthat som tas bort förstås.

Nåja, detta är alltså lila 2058 från Depends Mirage-kollektion. En riktigt fin silvrig manikyr. Här har jag det över Color Clubs Secret Agent som jag visade i lördags, jag har två lager Depend – och visst, det hade kanske sett lite annorlunda ut på eget hand. Men strunt samma. Vackert är det iaf! Inget topplack på bilderna.

depend-2058-1depend-2058-2  depend-2058-4

 

Comments are closed.