Hejsan alla finisar, dags för Grön Onsdag igen! Hoppas du är med idag och visar något grönt? Jag får behandling idag, tror säkerligen jag kan vara med och fixa med deltagarlistan ikväll iaf. Men lägg gärna till dig före 21, nedan via inLinkz.

Dags för det gröna lacket i Depends höstkollektion Dark Beauty. Detta är Depend – 530, ett nästansvart grönt som faktiskt knappt såg grönt ut irl. Men som ni ser på solbilden nedan är det faktiskt grönt. Hade nog föredragit en lite mörkare nyans, såhär nästansvarta lack är tyvärr inte så givande.

2 lager, bra formula och pensel. Bra torktid också.

Vad tycker du om detta?

 
 


 1. Hoppas behandlingen går bra idag och att du slipper allergiska reaktioner som förra gången!

  Jag gillade verkligen 530:an, men så är jag ju lite småkär i nästan svarta och svarta lack :)

 2. Har inte varit inne hos dej på länge, visste inte att du var drabbad av den eländes cancern. Önskar dej snabb och smärtfri bättring.
  Är inte jätte förtjust i så mörka lack, men du har ju fått så fina naglar igen.
  Jag har lagt ut 2 olika nailarts idag i mitt inlägg.

 3. Nej det är för mörkt för mig utan tvekan. Men det kan säkert vara snyggt i nail art. Vad skönt att din behandling gick bra idag, ta hand om dig fina du!<3

 4. årtusendets fåntratt

  Bildgooglade på ”Blå huset Norrköping”. Ville se hur det såg ut. Minns det knappt även fast det brann för inte så många år sedan. Och så såg jag ett bekant ansikte. Klickade på det och kom till denna blogg.
  Minns dig från Högstadiet. Hagebyskolan. Det var några år sen:)
  Blev bedrövad när jag läste om det du och din familj drabbats av. Vet inte riktigt vad jag ska skriva …Hoppas allt går bra!
  Du hängde alltid ihop med en kort tjej minns jag. Är ni fortfarande kompisar?

  /En kille som kommer ihåg dig

  • Nähä den mailadressen funkade inte. Hoppas du kommer tillbaka och kollar efter svar!

   Hej årtusendets fåntratt! :D

   Kul att höra ifrån någon från förr, vem är du? Har dåligt ansiktsminne men kan säkert kolla i katalogen ;) 

   Ja det har varit lite väl många tuffa år nu. Jag har tyvärr inte lyckats så bra efter skolan trots universitetsexamen etc, hälsan satte tidigt stopp för mig. Trist när man nästan hade kommit igång och blir sjuk igen. Gäller att försöka kämpa på antar jag! 

   Kort tjej måste ha varit Anna Maria, nej hon försvann (för mig) redan vid gymnasiet. Hörde faktiskt av henne för nåt år sedan, hon bor i Göteborg och är säkerligen djupt involverad i kyrkan. Inte min grej ;) 

   Vad gör du själv? Och hittade du nån bild på blå huset?

 5. Jag är ledsen att mitt bidrag kom upp så sent, men nu är jag med i alla fall.
  Jag tycker lacket är fint, men jag hade nog föredragit om det hade varit lite ljusare så det hade varit tydligare att det var grönt.

Comments are closed.