29 mars, 2024
Okategoriserade

Insekter!

Ok, jag är inget modeorakel och jag är egentligen inte ens intresserad av mode och kläder. Men jag gillar udda kläder, kappor och toppar som ingen annan har. Denna gång blev jag head-over-heels över en topp som Dainty Squid-Kayla hade på sig i detta inlägg! Hon är ju grymt cool hela hon, ser ju lite annorlunda ut på mig då…

Jag var såklart tvungen att hitta en likadan, den finns på eBay för ungefär 250 kr (1 kvar, skynda!). Lätt värt! Den kommer från början från Zara och jag måste erkänna att jag var väldigt osäker på storleken. Jag tog en i storlek L, hellre lite för stor än för liten för det går ju alltid att sy in den. Men denna satt perfekt, nästan lite för tajt! Jag har c-kupa i bh men ändå satt den lite tajt över bysten. Jag har också kraftiga armar och Kayla skrev att de satt tajt över hennes armar. Så tänk på det om du köper denna!

I övrigt, inte mitt favorittyg, någon sorts crépe eller så och lite knasigt med knappar på ryggen. Men jösses, älskar mönstret! Hoppas jag kommer på ett bra tillfälle att ha denna topp snart! ;)

6 tankar på “Insekter!

Kommentarer är stängda.