19 april, 2024

Deborah Lippmann – Mermaid’s Dream

När vi hade Deborah Lippmann var detta lack, Deborah Lippmann – Mermaid’s Dream, ett av de lack som genererade väldigt mycket buzz där ute i blogvärlden. Folk skrev inlägg om hur vackert det är och hur det var en riktig juvel.

Själv har jag dragit mig för att använda det eftersom jag har riktigt svårt för glitterlack. Det tar en evighet att få bort och är allmänt jobbigt! Detta lack kommer förmodligen bli en mardröm när jag ska skala av det på fredag. Jag måste införskaffa en dipin eller nåt så det blir lite enklare.

Men boy, it’s soooo worth it! Det här lacket är verkligen såå otroligt vackert! Jag har tre lager av lacket och tyvärr måste jag säga att det behövs extrema mängder för att få ytan blank och slät. Med bara ett lager topplack blir ytan nästan matt, eller liksom metallisk och väldigt skrovlig. Jag har fem lager topplack på bilderna och även om det känns mindre knottrigt är det fortfarande knottrigt och ser så ut också.

Herregud, får nog låta detta sitta kvar på mina naglar tills de växt ut…

7 tankar på “Deborah Lippmann – Mermaid’s Dream

  1. Det är verkligen så underbart men jag kan tipsa dig om att dip-in inte är det bästa för glitterlack. Man förstör fort skumgummit i burken. Bättre köra en liten bit pad med remover på varje nagel och låta sitta där en stund. För jävligt att ta bort men värt det ändå. :)

    1. Jo, jag vet att det smular sönder skumgummit, men man slipper ju sitta och gnugga i en evighet iaf. Är lite tveksam till bomullsmetoden, är ett sånt slöseri med bomull…

      1. @Karin svarar, Det behöver ju dessutom inte smula sönder skumgummit om man låter nageln bara ”soakas” (precis som med foliemetoden) en stund.

  2. OOO det där är ju såå snyggt! håller med Pamsan dip in är inte bra prova folimetoden ist det tror jag på.. Sen så missfärgar dip in naglarna nått så otroligt. har min sista burk kvar och kommer definitivi INTE köpa fler.

Kommentarer är stängda.