25 april, 2024
Okategoriserade

Tävling: Vinn rabattkod till Groupon

Härom månaden fick jag en chans att testa på Groupon. Groupon går ut på att shoppa tidsbegränsade erbjudanden till reducerat pris.

Först vill jag recensera hela tjänsten innan vi kommer till tävlingen. Sidan är minst sagt lite rörig och svår att hänga med i. Det finns ingen sökfunktion där du kan söka på saker du är intresserad av, utan du ska välja kategori som Shopping, Getaways, Alla Deals eller de som är aktuella för din stad. Erbjudandena för Norrköping var minst sagt skrala, men jag tror säkert att tex Stockholm har mer att erbjuda.

Jag fick denna chans ganska precis när min rygg pajjat och just då kunde man köpa sk Nasa-kuddar, kuddar fyllda med memoryfoam. Ergonomiska kuddar som formar sig efter ditt huvud och som inte tappar formen. Jag köpte 2 kuddar värda 2 118 kr, men betalade 489 kr. Tyvärr tog det nästan en månad innan de äntligen anlände, men sedan dess (onsdags) har vi använt dem och gillat dem. Anders vittnade om han somnat som en stock och legat i samma ställning hela natten. Själv gillar jag den när jag ligger på sidan eller rygg men det funkar dåligt att ligga på mage – vilket jag älskar. Men i övrigt känns det som ett bra köp.

Sammanfattningsvis: Bra produkt på en halvkass sida, men det är åtminstone rejäla prissänkningar så fynd kan man absolut göra!

 

Tävling

Nu får du chansen att prova något från Groupon! Två vinnare kommer dras som får 100 kr var att shoppa för. Det enda du behöver göra är att svara på följande fråga:

  • Vad från Groupons erbjudanden skulle du vilja köpa? Leta runt på Groupon.se för att hitta just det som får igång dig! Skriv sedan en motivering varför du vill ha just det.

Dragningen sker på onsdag, så skynda dig att maila mig på karin@vackerunderbar.se för att delta!

Kommentarerna är inte stängda, för kanske vill du kommentera min recension? Jag vill dock ha ditt tävlingsbidrag till mailen!