Igår fick jag ett paket igen med nya hårprodukter, denna gång från svenska Waterclouds som lanserar produkter för färgat hår. Jag har inte bestämt mig om jag ska testa dem eller kanske ge dem till Lotta, men vi får se. Mitt hår är ju mer blekt än färgat, men det kan ju ändras eftersom jag funderar på att lägga in en askigare ton.

Flaskorna är riktigt coola iaf, även om jag inte förstår varför man gör shampoot och balsamet exakt likadana? Det kan väl inte bara vara jag som har dålig syn och behöver mer än text för att skilja flaskorna åt?

 

Waterclouds lanserar produkter för färgat hår

 

COLOR SHAMPOO

Ett skonsamt och vårdande schampo som är utvecklat för att skydda och bevara färgen i håret. Produkten hjälper till att stimulera keratinfibrerna som återbygger och skyddar håret. Color Shampoo innehåller havsmineraler som återfuktar och ger håret lyster och följbarhet samt Havtornsbär som tillför Omega-7, glans och UV-skydd.

Instruktioner: Skölj håret och schamponera grundligt, skölj ur noggrant, för ytterligare effekt avsluta med Color Conditioner.

Pris: 130kr

COLOR CONDITIONER

Ett vårdande balsam som är utvecklat för att skydda färgen i håret och framhäva färgens glans. Color Conditioner innehåller extrakt från blomman Golden samphire, som har en färgbevarande effekt på håret. Produkten innehåller havsmineraler som återfuktar och ger håret lyster och följbarhet samt Havtornsbär som tillför Omega-7, glans och UV-skydd. Håret blir återfuktat, glansigt och lätthanterligt.

Instruktioner: Används i samband Color Shampoo för maximal effekt. Massera in i fuktigt hår, skölj noga.

Pris 130kr

Waterclouds är utvecklat av en grupp personer med en gedigen bakgrund i frisörbranschen. Produkterna från Waterclouds produceras enbart i Sverige och är speciellt framtagna för typiskt skandinaviskt hår. Genom erfarenhet och kunskap har Waterclouds framställt en serie med speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt. Waterclouds Professionals består av ett 20-tal produkter för både vård och styling. Waterclouds finns att köpa på frisörsalonger i hela Sverige.

Okategoriserade