4 mars, 2024

Recension: Yves Rocher Extensium Mascara

Dags för en recension, äntligen! Brukar vara dåligt på det – jag vet! – men nu är det iaf dags!

yr.jpgNi som fick Beautybagen för några veckor sedan fick liksom jag mascaran Extensium från Yves Rocher. Denna mascara är ny för säsongen från Yves Rocher och finns nu att köpa på deras hemsida/i deras butiker för 79 kr (tidigare 159 kr). Den mascara vi fick i paketet var svart, men den finns även i brunt och blått. Enligt hemsidan är det en helt ny formula med agave-sav som fixerar fransarnas form medan mandelprotein förlänger dem.

Hylsan är väl inget märkvärdig, grått och svart i lite kantiga former. Ger inget lyxigt intryck ala YSL direkt. Borsten är en kam, första gången för mig. Har alltid i alla år använt borstar i olika former och storlekar. Det kräver lite övning med kam så det inte blir för mycket. Men även kammen fungerar fint när man väl lärt sig hur det funkar.

Hållbarheten är även den mycket bra, inga pandaögon här inte efter halva dagen. Och så det viktigaste, håller den böjen?

Ja! Den håller böjen från applicering till borttvättning!! Ibland blir det ju slakt om det kommer för mycket mascara på en gång, det gäller ju som med alla mascaror att vara lite försiktig så det inte kladdar för mycket och blir spindelben. Men om du torkar av lite grann på ett papper innan så blir det perfekt.

Betyg: 5 av 5! Kan inte bli så mycket bättre, speciellt inte för det priset! Beställ den här!

6 tankar på “Recension: Yves Rocher Extensium Mascara

  1. Måste säga att jag också är knasigt nöjd med den här produkten. Ögonfransarna blir jättefina och långa och som du skrev, inga pandaögon!!
    Är som du väldigt nöjd….och tack för en trevlig blogg föresten :)

  2. Ja, den är mycket prisvärd! Men inte bara prisvärd, bästa jag testat dessutom!!

Kommentarer är stängda.