Gårdagen var fullspäckad med arbete med sånt jag skjutit upp pga helg och allmän lättja. Listan var lång och kändes oöverstiglig på förmiddagen när jag skrev ner den, men till kvällen var alla gjorda, påbörjade eller görs idag. Yay!

Det firade vi med att gå på Avengers på sena bion, 21.45. Tacka fan för att vi gjorde det, när vi stod och väntade på att få gå in kom de som gick på 19-bion ut. Ett stort gäng fjortisar som garanterat inte höll käft filmen igenom utan tillbringade säkert delar av den med popcornskrig eller mobilsamtal eller nåt. Hmmpff!! Nu var vi istället totalt 7 st i salongen i vuxen ålder som alla garvade på de rätta ställena. Så himla skön film!

Nåja, jag kände mig sailorinspirerad igår, med min randiga tröja och ljusa jeans. Härligt tema tycker jag! Så det blev en ljus ögonskugga från Overall Beauty vid namn Ivory Lace i den inre ögonvrån. Den blå skuggan är Navy från M*A*D, den var väldigt svår att sudda så jag skyller på det om ni tycker det ser skevt ut ;) Jag använde också en navyblå kajalpenna från Revlon som inramning av ögat uppe och nere.

Jag var väldigt nöjd med mejken måste jag säga!

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup
Bronzer: IsaDora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Ögonskuggor: Overall Beauty Minerals – Ivory Lace. M*A*D Minerals – Navy.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Kajal: Revlon Soft Kohl – Navy

Läppar:Too Faced