Det här med kermitgrön är svår. Jag gör en gapig grön imorgon när jag är ledig, promise. Men det är ingen tråkig önskan, absolut inte!

Idag blev det iaf grön i olika nyanser! Började med att grunda med UDPP och Maybellines Color Definer. Därefter den svarta Black från Face. I den inre ögonvrån den skrikgröna Green Space och i mitten Golders Green – båda Mac-pigment. Som ni ser syns inte Green Space så mycket över det svarta. Det är i sanning ett pigment, den fäster i princip inte ovanpå andra skuggor. Ska testa med bara krämskugga imorgon.

I det yttersta hörnet sedan Blade Runner från Nars. Försökte få till en schysst vinkel från undre ögonfransraden, som också är Blade Runner. Tonade ut mot ögonbrynet med Vanilla Sky från TINte. Stora bilden på hela ansiktet är bedrövlig, såg verkligen helt retarded ut. Men jag använder just nu Glo Minerals rouge Sunset, tycker den funkar bra som skulptering av ansiktet, inte bara som bronser.

  1. Najs! Det blev visst fint och skuggan i ögonvrån är precis den färgen jag menar. Grönt är skönt, ha ha ha!

Comments are closed.