25 april, 2024

Dagens: Bright Violet

ons-0212-1Åh, det är onsdag idag. Jag avskyr onsdagar, eftersom jag ska jobba på torsdagar. För trots att jag inte avskyr mitt jobb avskyr jag att jobba! Men om Anders kan landa det här jobbet nångång så kommer jag snart slippa slita =)

Idag har jag varit och fikat med en vän som jag träffar alldeles för sällan, vi har egentligen samma situation med jobb. Högutbildade med examen men har bara fastnat i callcenterträsket. Svårt det där, när man vet att man har så mycket kompetens men inte får någon chans. Alla är ju inte intresserade av att starta eget heller, så det är ju inte lösningen heller för alla.

ons-0212-2Efter fikan tog jag bussen till sjukhuset. Pappa bad om att få bli inlagd på Linnéaenheten istället, alltså en palliativ vårdenhet. Det blev för mycket för både pappa och min styvmor med hans skötsel, hon varken sov eller åt tillslut och pappa behöver inte en galen fru just nu. Så det är nog bäst för alla även om jag hoppas han framöver kommer kunna flytta hem igen.

Dagens är iaf en lila-guldig mejk, där jag använt Mac-pigmentet Violet i den inre ögonvrån. Jag har sedan suddat ihop det med min favvoguldiga skugga från Too Faced. Svart gelliner och mascara från Face, svart läppglans från H&M och min foundation är från Max Factor.

ons-0212-3ons-0212-5ons-0212-4

Förresten, vore det intressant med bilder på mina samlingar av foundations, ögonskuggor, penslar, läppglans… ?

3 tankar på “Dagens: Bright Violet

  1. Snyggt! Lite lagom ”markerad” mejk (för mig iallafall ;) ) Du passar verkligen i lila och jag tycker inte alls att du ska färga håret. Du är en av få som passar i ultrablont, så det så!

Kommentarer är stängda.