tors-0205-1

Dags för jobb igen då, i mina bylsiga svarta jävla arbetskläder som skaver på insidan låren… Blåser gör det också!

Men, jag är rätt glad ändå =) Lite trött, så hoppas att kaffet jag drack efter lunch fortfarande verkar nu när ni läser detta! Idag har jag använt en kombo av Flamenco och Regent, samt en blåsvart eyeliner. Knepigt det här med solskydd och foundation, men jag tror jag har hittat en kombo som funkar ganska bra. Fick pudra ner lite på lunchen men inte så farligt.

Ska bli skönt att vara ledig i helgen, kanske går vi ut med katterna eller åker till en vitsippig backe?

tors-0205-2tors-0205-3

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Concealer: BareMinerals concealer
Rouge: BareMinerals Ready Rouge – Close Call

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Flamenco, Regent
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Eyeliner: Okänt märke
Ögonbryn: Clinique

Läppar: Organiqs

  1. Jag tycker att dina sminkningar är jättefina! Du ser fräsch ut och inte spacklad.

Comments are closed.