19 april, 2024

Dagens: Royalty Real

Jag brukar verkligen inte spara på mina mejker, förstår inte de som har en massa mejker i arkivet och nagellack osv. Hur och varför?

Nåja, njut av denna istället! Från i onsdags, som ni kanske ser på mina underbara svarta uniformskläder. Jag har här använt Regent i den inre ögonvrån och Smaragde i den yttre. Dessutom svart eyeliner från Nyx och svart mascara från Lumene.

Mycket nöjd med min mejk =)

Produktlista

Hud
Solskydd: Neutrogena Oil Free Sun Block spf 30
Antishine-primer: Nip+Fab
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Rouge: Helena Rubenstein – 10 Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Regent och Smaradge
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: Nyx

Läppar: H&M lipgloss

16 tankar på “Dagens: Royalty Real

    1. @sminkan, Men, du som lägger upp 2-3 nagellack om dan – när har du tid att lacka om och fota allt det? Jag är på riktigt imponerad och frågande på samma gång! =)

  1. @sminkan
    Jag gör väl som många andra nagelbloggare, swatchar ett gäng en helg. Och så har jag ju hållit på några år och arkivet har ju inlägg som ligger halvfärdiga från 2008. Det gick ju inte snabbt att få ihop ett arkiv och jag har inte haft det som mål.
    Det jag inte förstår är varför det spelar någon roll för dig? Din ton är ju ganska kritisk. Alla bloggar väl på det sätt som passar dem? Jag fotar och skriver när det passar mig och det innebär att jag får ihop ett arkiv. Du har ett annat flöde. Spelar väl ingen roll hur man gör bara det funkar för en?

    1. Nej nej, jag är absolut inte kritisk! Ledsen om det lät så. Jag är på riktigt nyfiken! Jag skulle aldrig hinna samla inlägg på hög, jag lägger ut det jag har direkt och inget finns kvar till senare. Men jag skulle aldrig kunna sitta och swatcha en hel helg, så var seriöst nyfiken på hur det går till.

      Så ingen kritik, mer beundran! :)

  2. Du skrev Microshadow Regal? Menar du inte Regent?
    Eller har du en till guld från MUS som gör mig grön av avund? ;D

Kommentarer är stängda.