25 april, 2024

Dagens: flirt

Vad tycks om dagens mejk då? Mörkbrun skugga från Cliniques höstkollektion, utsuddad med den ljusare highlightern från samma palett. Svart kajal och mascara.

Bättre väder idag iaf, hurra!

Förresten, vi ligger nästan på plus på Nailmail nu. Nu önskar jag bara att vi kunde få fler kunder… Ska vi införa köptvång på tre paket?

20101008102.jpg

11 tankar på “Dagens: flirt

  1. Vad kul att höra att ni nästan går med plus! Det är svårt det där med köptvång…jag är nog en sådan som kan bli avskräckt av sånt. Men har ingen aning om hur folk reagerar generellt.

    Har du problem med att många bara köper ett paket och sen inte fler?

    1. Ja, jag gillar inte heller köptvång. Nailmail är ju lite mitt drömföretag, alltså hur jag vill att ett företag ska vara och så länge jag kan hålla det så är det bra. Och jag skulle inte säga problem, men visst är det väldigt många som bara köper en gång och dessutom utnyttjar de rabatter som finns…

  2. Jag skulle nog prova med lockelse istället för tvång! Trogna ”prenumeranter” får rabatter, eller någon typ av poängsystem som gör att det lönar sig att vara en trogen kund, eller att köpa fler lack per gång. :)

    Lite som bokklubben gör (bonniers som jag är med i). De har olika prisklasser samt olika paketerbjudanden och premier beroende på hur länge man har varit medlem och hur många gånger man handlar per år osv.

  3. Köptvång är en grej som avskräcker mig i alla fall… Däremot är jag en total sucker för lojalitetsbonusar, det är sådana saker som får mig att handla mer än jag egentligen tänkt från början (ibland mycket mer av produkter jag knappt vill ha ens, haha), medan köptvång får en motsatt effekt.

  4. Jag håller med föregående talare… Köptvång kan få mig avskräckt speciellt iom att jag nu ska gå hem och bli mammaledig och inte vet hur summan med pengar kommer att se ut per månad. Jag vill gärna få chansen att bestämma själv om jag känner att jag har råd. Däremot lockas jag lika mycket av lojalitetsbonusar som andra, det gör ju att man blir mer lockad att skaffa lacken via nailmail iom att man framöver kommer att tjäna på det.

  5. Kul att höra att det börjar gå åt plushållet.

    Jag håller med Andie och Anna, köptvång är enbart negativt för mig och troligen även fler än så. Du kommer nog då förlora mer kunder skulle jag tro. Bonussystem för trogna kunder är en klar morot, hur detta skulle utformas har jag ingen idé om just nu.

    Månadens erbjudande tycker jag påverkar också. Just denna månad hade jag velat kunna välja helt och hållet bland Nubars sortiment, inte enbart det som erbjuds i månadens kit+. Därför avvaktar jag nästa månad med förhoppning om tilltalande lack.

  6. Vi kommer ha helt eget val av Nubar i vår igen, det blir lite mycket jobb för tjejerna på Nailshop så ofta annars.
    Rescue Beauty Lounge nästa månad, yay!

  7. Kul att höra att det går framåt! Jag är en av dom som bara har handlat en gång sedan jag gick med för några månader sen, men det är för att dom lack som har kommit efter jag gick med inte har intresserat mig. Jag har siktet inställt på RBL och flera av märkena som kommer nästa år dock. Allt kan ju inte falla alla i smaken liksom så köptvång förstör ju lite med charmen av nailmail, man vill ju inte behöva beställa lack man inte är speciellt intresserad av eller redan har liksom.

  8. Kul att det går framåt! Jag är ju också en av dem som bara har handlat av dig en gång sedan jag gick med men det är som Sanna/Purity också sa, jag har inte riktigt totalfastnat. Jag var jättesugen på nubarlack men när jag kollade in kollektionerna för månaden blev jag lite sådär tusan-jag-vet-inte och står och velar fram och tillbaka. Nubar har ju sjukt fina lack och jag hade gärna haffat några men de jag vill ha ingår inte i de kollektioner man kan välja från.

    Det jag tycker är så bra med nailmail är ju att det inte finns något köptvång – studentplånboken är ofta tunn men när den är lite tjockare lägger jag gärna ner lite pengar på fina lack från dig :)

Kommentarer är stängda.