Detta är då torsdagens mejk. Orange som matchade mina oranga naglar. Idag är dom dock mintgröna, så förvänta er en mintgrön mejk ikväll. Kanske. ;)

Detta är på en grund av UDPP, därefter en mattsvart skugga från Face som heter Black kort och gott. Ovanpå den sen en orange skugga från Manlypaletten. Det blev inte snyggt alls, så då tog jag istället ett MAD-pigment som heter Fuji. Men lite orangeguld ville jag ju ha, så då tog jag ett annat MAD-pigment i guld i globlinjen. Vad det heter vete sjutton….

Svart kajal och mascara. Foundation är en mineralfoundation från L8Nyberg.

Gillar du det? Eller är jag tråkig?

  1. jättetjusigt :)

    Jag måste förresten bara säga att nubarlacket jag fick i måndags var helt juvligt! Jag är fullkomligt tokkär. Det har suttit på sedan i tisdags och det har inte chippat eller något än, helt otroligt :O

Comments are closed.