Fick gå och hämta kameran imorse när vi åt frukost. Solen reflekterades i fönstren på andra sidan gården och föll rakt på min vackra underbara lilla kelgris och det var så härligt att se henne sitta och kisa i solen. Hon har varit lite hängig de senaste dagarna, ätit dåligt och sover mer än vanligt – och då sover hon redan väldigt mycket gammal som hon är. Hon äter ägg, så det har hon fått och hon slickar i sig såsen från mjukmaten men inte bitarna i såsen. Vi har också kokt lax, hoppas hon äter den… Om hon slutar äta…

Nej, jag vill inte oroa mig i onödan, men samtidigt …. Nej!

Kanske har hon ont i munnen och därför äter hon inte? Lyckades peta i henne lite lax som liksom bara smälte i munnen på henne. Hoppas det får henne över på rätt sida igen!

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)

Comments are closed.