Vaknade inatt vid fyra. Wendy låg i min famn. Hon var så stilla. Jag petade på hennes öron och ja, hon rörde på dem! Hon andades och spinner svagt svagt…

Djupsömn ala katt. Skulle det hända henne nåt, nu, med allt annat elände skulle jag nog gå under. Livet har taken a turn for the worst just nu.

Anders fick inte chefsjobbet han var på intervju för, han var för överkvalificerad. Nåt som kändes så bra och ljuset i tunneln blev blott en dröm. Pappa ska opereras på torsdag, de ska cementera hans nackkota och misslyckas den blir han helförlamad. Därefter följer strålning och cellgifter.

Så är läget just nu.

Posted by Wordmobi

 1. Va? Jo det har jag ju visst gjort! Skrev ju värsta långa inlägget om hur jag vet hur du känner eftersom både syster och pappa har/haft cancer när du berättade om det första gången. Du ska veta att jag tänker jätte mycket på dig/er och vill inget hellre än att allt ska bli bra.
  .-= » Sannas senaste inlägg: Kissemanikyr =-.

 2. Det där med att vara överkvalificerad är något jag aldrig fattat. Hur kan det vara något dåligt? Det är väl snarare en enorm möjlighet för det företaget att få en så duktig och kompetent person till en tjänst som kanske leder till bra utveckling och en uppåtpekande trend?
  Näää, dumt är vad det är! Men jag är helt säker på att det kommer ordna sig för er!
  .-= » SantaCarolinas senaste inlägg: Håkansson The Vitamin Spray =-.

 3. Ja jösses, så många gånger man satt hjärtat i halsgropen när de inte lystrat när man ropat…hu!
  Du har det riktigt assigt just nu Karin, men det ordnar sig, ibland inte alltid på det sätt man tror. Tappa inte hoppet bara.
  Bamsekram!
  .-= » SaintBellas senaste inlägg: Nu blir det porr! =-.

 4. Sanna: Det har jag missat, att det handla om mig bla. När skrev du det? Tack iaf, förlåt att jag missade det. Kram!

  SantaCarolina: Det är helt sjukt! Men det är väl typ som att statsministern skulle söka jobb på ica.

  SaintBella: Ja, usch hon får inte … ja du vet. Klarar det inte! Men nej, hoppet är det sista som överger människan.

  Anders: Jepp.

 5. Låter som du har det väldigt jobbigt just nu, hoppas det blir bättre för dej snart. Så fint att du har din katt, djur kan göra under för hur man känner sig!

 6. Stöd och mängder av jättekramar från mig, Karin! Det är då själve fan att allt elände alltid ska komma samtidigt. Man får då vad man tål av livet, gumman, och ibland lite till. Gosa med Wendy nu, och njut av henne. Hon tänker inte försvinna nu när du behöver henne som allra mest:)

Comments are closed.