1. Lilla gullrumpan då:) Mina kissar älskar också sådan där grå fuskpäls, så jag klädde en hel rottingfåtölj med det. Nä, mina katter är inte alls bortskämda… ;)

  2. Ja, jag tycker också det. Vi kattägare är ju så märkliga, vi kräver absolut ingenting av våra djur; de behöver inte lyda eller göra konster, vi förväntar oss inget hjältemod från dem, de behöver inte ens se glada ut och vifta på svansen när vi kommer hem. Ändå är vi beredda att offra våra liv för våra små tussar…
    och det skiter de fullständigt i :)

  3. Hahahaha moonstruck tänk att du har så rätt så det är läskigt :-) Men de ger ju så mycket.

    Hon är så vacker din Wendy-gumma. Jag har likadana liggbilder på en av mina när han var bebberakt ut med alla ben o ligga på mage:-)

    Kram o puss till Wendy

Comments are closed.