Är hemma på lunch, eller egentligen är jag klar för dagen men har ätit lunch och ska strax hem till mamma. Blir mammamys där till kvällen och sedan hem och lägga mig. Ska ju jobba imorgon med.

Här kommer iaf gårdagens mejk! Det blir mycket matta skuggor nu, men det känns bra. De klär min ålder så att säga ;) Jag ser rätt damig ut tycker jag, heh, alltid så svårt att klä sig innan stockholmsresorna. Inbillar mig att min småstadsstil inte riktar passar där uppe, även om jag åtminstone klär mig i en stil som jag trivs i. Halsbandet är från London om någon undrar.

Jag har använt skuggor från Meet Matt(e)-paletten förstås. Blågröna Matt Schilling och bruna Matt Ramirez samt rosa Matt Chung i den inte ögonvrån. Mascaran är ny, Lumenes Blueberry Curl Mascara – en riktigt stor överraskning! Kolla bara fransarna!

Produktlista

Hud
Antishine-primer: Nip+Fab
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Rouge: Helena Rubenstein – 10 Concerto (skitgammal men oanvänd)

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: The Balm – Meet Matt(e) – Matt Ramirez, Matt Chung och Matt Schilling
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: Nyx

Läppar: Oriflame

Comments are closed.