Titta, en gammal mejk från i torsdags förra veckan! En sk arkivmejk, eller vad brukar Marina kalla dem?

I onsdags hängde jag och Lotta, resultatet blev ju bla det underbart supercoola armbandet jag fick av henne. Vi diskuterade också ögonskuggor, bla de blå och gröna skuggor som vi fick med Ninja Minerals före jul. Lotta ställde sig lite tveksam till blå mejker över huvudtaget och ja, jag bangar ju inte för något.

Som synes, den illgröna skuggan på den rörliga delen av ögonlocket, i den yttre ögonvrån den illblå. Ville ha skarpa kanter, skulle jag sudda ut den blå skulle det bli lite för fisigt. Fast det är när man ser bilder som man ser dessa som man inser att jag inte är någon makeup-artist direkt. Det hade nog behövts en eyeliner eller några andra linjer eller nåt för att göra denna mejk mer spännande.

Comments are closed.