19 april, 2024

Dagens: Viole(n)t green

Hjälp vad jobbigt det var att packa alla bloggfestpaket igår! Finns en anledning till att vi packar Nailmailpaketen vid ett bord, vet inte vad jag tänkte på som satte mig på golvet igår! Vi var båda helt slut igår så det blev bums i säng och sova länge idag. Nu snart hoppas jag att bloggfesttjejerna kommer och hämtar alla paket och sedan vid 1 ska jag ner till Vedic Art igen =)

Dagens är en lila och grön variant som inte blev så bra. Håret ser helkeff ut också, även om det är vitare nu åtminstone. Blekte det igen igår, så nu är det ännu lite ljusare. Grundade med Dignity och i den inre ögonvrån Violet från Mac. I den yttre först ett grönt Mac-pigment, men tog sedan gröna Blade Runner från Nars. Silverskugga upp mot ögonbrynet och det var nog den som förstörde. Svart kajal.

Så, nu har bloggtjejerna varit här, de blev jätteglada för min sponsring och ni kommer kanske förstå varför i nästa inlägg! :D

3 tankar på “Dagens: Viole(n)t green

  1. Förstår inte alls varför du inte tyckte att det blev bra….. det blev skitfint! Härlig lila nyans och du som passar så bra i lila!!

Kommentarer är stängda.