20 april, 2024

Dagens: Pink Flamingo

mejkFinns det något bättre än att sova tills man vaknar, gosa med kissen som kurar i armhålan under täcket och sedan bara ha en bra dag? Köpte en jättemysig pyjamas på Ikea igår också som jag hade kunnat gå omkring i precis hela dagen! Men si, så blev det inte för Anders såg till att vi gick till SitCom Collective och slöt vår affärsdeal! Så vi kommer ha en riktigt cool Nailmail-film som kommer rulla på Beauty & Lifestyle-mässan i Kista i Oktober!

Filmen kommer bli så otroligt cool, otroligt spännande!

Därefter gick vi på stan en sväng, jag klackade om mina Björn Borg-skor och handlade lite på Kicks. Vad får ni se i nästa inlägg. =)

Dagens är på en grund av Dignity, därefter en starkt rosa skugga från Manly-paletten i den yttre ögonvrån. Jag använde en stor pensel för att få mjuka kanter. Under ögat en ljusgrön skugga som kontrast. Helt fel färg på min foundation dock, knepigt det där… Jag ser dock alltid väldigt menlös ut på alla bilder numera….

6 tankar på “Dagens: Pink Flamingo

  1. Du måste berätta när beauty-mässan är för jag vill verkligen inte missa den mtp att jag har pa Kista … så har jag inte så långt. Det får verkligen inte vara när jag är i spanien för då blir jag sur.

    Tjingeling
    .-= » MyyZzs senaste inlägg: Ovanligt =-.

  2. MyyZz: Den är sista helgen i oktober, 30 – 1 november. När ska du till Spanien? (Får jag följa med?) :P

    Annika: Är det så? Tack i såna fall! :D

    Alexlyndra: Tack! :D

Kommentarer är stängda.