28 april, 2024

Dagens: Rojalistisk yra!

Varje arbetsmorgon sätter jag mig på toa och stänger av flygläget på mobilen, surfar in på Facebook och kollar mailen. Vad flödet dominerades av i morse kan ni nog gissa! Jag tycker det är väldigt roligt att  det fötts en liten prinsessa! Inte kronprinsessa tydligen, tack Charlotte! Utan en arvsprinsessa som kommer ta över tronen efter Victoria 2050 eller nåt sånt. Sedan är jag inte särskilt rojalistisk, men jag tycker det är gulligt ändå.

Fast det glada humöret grusades av en brevbärare som ifrågasatte det miljövänliga i att köra omkring med en stor bil. Grejen med Ekolådan är dock att de värnar om odlarna i första hand. Allting är uppdrivet ekologiskt och under biodynamiska former. De köper tom in bananer från Dominikanska Republiken. Skillnaden är dock att det är Ekolådans egna farmer, med bra arbetsvillkor och bra odlingsmiljöer.

Nåja, detta är alltså en mejk baserad på Flamenco och Regal från MUS. Fint som snus!

Produktlista

Hud
Foundation: Bobbi Brown Oil Free Even Finish Foundation
Puder: Lumene Matte Mineral Powder
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Flamenco, Regal.
Mascara: Lancôme Doll Eyes Mascara.
Eyeliner: Nyx

Läppar: Biotherm Beurre de Lèvres

8 tankar på “Dagens: Rojalistisk yra!

    1. @Andrea, Eller hur!
      Kronprinsessa kan det bara finnas en av, den som är näst i tur till tronen. Eller kronprins då. Arvsprinsessa är den som sedan är nr 2 efter kronprinsessan, alltså Estelle =)

Kommentarer är stängda.