26 april, 2024

Dagens: Bronsig pirat

bronsigIdag väntade ett möte på SitCom Collective, för att diskutera en mässfilm/reklamfilm till Nailmail. Läs mer om det på Nailmail.se!

mejkJag måste verkligen rensa min garderob, jag har bara mosat in precis alla toppar. Så idag tog jag bara nåt som var någorlunda snyggt, rent och inte långärmat. Då fick det bli en mörkblå topp med bronsiga paljetter! Varför inte vara snyggt klädd även på förhatliga måndagar!

Dagens är på en grund av Dignity upp till ögonbrynet, därefter en riktigt bronsig skugga i den inre ögonvrån och under ögat. Den blå skuggan är en mer blå än lila glitterskugga, men jag är ändå pirat! :D Båda kommer från Manlypaletten. Svart eyeliner och mascara, ögonbrynsskugga från Benefit, samt bronzer från Too Faced. Läppglans från TINte. Märkligt nog ser jag hemsk ut på helbilden, vad är det som har hänt? Passar jag så dåligt i bronsiga färger? Borde kanske haft mer svart under ögat eller nåt.

mejkmejkmejk

5 tankar på “Dagens: Bronsig pirat

  1. Gud, vilka snygga skuggor ! Jag måste bestämt ha den där berömda Manly-paletten, jag med :) Du fixar VISST bronsig look, Karin, även om mejken ser lite annorlunda ut på helbilden! Skimmerskuggor blir ju alltid lite mindre markanta än matta skuggor, för de reflekterar ju ljuset på ett annat sätt. Somrig och döläcker ser du ut iaf ;)

  2. Moonstruck: Ja, helt klart mitt bästa köp! Dessa skuggor finns i Manly 02, bara så du vet.
    Och tack så mycket, vet inte om jag bara ser trött och glåmig ut eller nåt…

  3. Supersnyggt! Älskar ju mejker med massa skimmer och glitter. Och du, det är alltid läge att bära paljetter. ;)

Kommentarer är stängda.