Nu hörni, ska ni få se en mejk med en riktigt snygg skugga! Lily Lolos Ripe Plum!

När jag var på pressträffen med Lily Lolo såg Fröken Rosa, Lina och jag denna skugga och ooade över den fina duochroma effekten. Jag tänkte att den beställer jag direkt när jag kommer hem, men ja… När jag var hemma igen hade jag helt glömt vad den hette. Jag trodde att den kanske hette något med Plum eller Purple, men hittade ingen som stämde med den vi såg i salongen. Jag beställde Smoky Brown istället, för den såg ganska lik ut. Senare frågade jag Lina och Des om de mindes vad den hette, och efter lite detektivarbete lyckades Lina hitta swatchar och lista ut att skuggan hette Ripe Plum! Som inte ens fanns kvar på Lily Lolos engelska shop, jag har istället köpt den från BeautyPlanet för 99 kr.  Jag köpte även Indigo på samma gång, den verkar vara slut nu så det var ju tur! Den får ni se en annan dag.

Denna skugga påminner om Too Faced Label Whore, Wet n’ Wilds Comfort Zone samt Mac Club. Den sistnämnda har jag tyvärr inte, så jag kan inte göra en swatchjämförelse med alla, men om ni är intresserade gör jag gärna med de tre första.

Här har jag iaf grundat med Lily Lolos Chocolate Fudge Cake som jag suddade i globlinjen, därefter Ripe Plum över för att den inte skulle suddas ut helt. Ser ni de blå reflexerna? Otroligt vackert! Svart eyeliner från Nyx. Rouget denna gång är rosa Candy Girl från Lily Lola och även läppglanset är LL, Scandalips.

Produktlista

Hud
Primer: Mac Prep+Prime
Foundation: Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15 – Popcorn
Rouge: Lily Lolo Mineral Blush Candy Girl

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Lily Lolo Mineral Eye Shadow –  Chocolate Fudge Cake och Ripe Plum
Mascara: Lash Architecht 4D
Eyeliner: Nyx

Läppar: Lily Lolo Natural Lip Gloss Scandalips

Comments are closed.