4 maj, 2024
Okategoriserade

Ur arkivet: November 1997

Vi fortsätter ur arkivet tycker jag! Vansinnigt roligt!

söndag 2:a november 1997 kl 20.03

Goddagens!

Suck, är så förbannat trött… Har ont i huvvet och är allmänt trött… Halsfluss på väg?! Hoppas inte det! Kursen jag ska vara labbassistent på börjar redan den 10:e november, inte den 17:e som det står nedan. Katastrof om jag blir sjuk!!

Förövrigt har jag haft det bra. Jag och Kari var ju i Sveriges huvudstad i tre dagar, från onsdag till fredag. Kom dit vid halv 9 på onsdagsmorgonen och vi gick sen på stan till 4. Då hade jag ONT! Kramp i ena vaden och skitont i fötterna. Mina tunga vinterkängor är tydligen lite för tunga för att promenera med alltför länge. Efter onsdagen hade jag konstant ont, kändes som benhinnorna lossnat från skenbenen… Kunde fan knappt gå och kände mig som en pensionär med ledbesvär…

Den värsta smärtan från onsdagen hade åtminstone lagt sig till fredagen, då det var dags för nästa heldagspromenad – MaxiData Expo. Den datamässa vi åkt upp till för att besöka. Rudy och Kari, samt Samuel, sprang runt som yra höns och jämförde priser på skrivare och datorpaket. Det slutade med att de köpte två datapaket till sina två första kunder till Byte Me! Data. Själv köpte jag ”Universal Web Design”. En bok på engelska om webdesign, hur man gör den användarvänlig för tex synskadade osv. Intressant. Det tog dubbelt så lång tid att ta sig hem från mässan än att ta sig dit… Och det berodde knappast på att det var trängsel eller några såna orsaker… Nej… Mina fötter bär hela skulden…

Vi åkte hem igen till Norrköping kl. 22.30, hade sällskap av en iransk amerikan som var utbytesstudent i Lund. Oj va sociala dom är ”over there”. Jag som var så trött… Halv ett fick jag äntligen sova….

Borde fortsatt sova hela helgen…

onsdag 19:e november 1997 kl 21.35

Hallå igen!

Sigh vad svårt det är att sätta sig och skriva dagbok… Tar tid att vänja sig. Ska på intervju till SMHI imorgon. De söker grafikerintresserade personer. Ja, nåt sånt. Ska bli intressant att se. Fick besked från BeeDo igår också. De tyckte jag verkade ha talang (yeah, right) och att jag var envis, men att de istället hade valt två andra personer som redan var inne i branschen. När ska jag få komma in i branschen då? SUCK!

Var på första labbtillfället på Ericsson förra fredagen. Gick bra, satt mest och surfade. Men jag hjälpte ett par killar som försökte förstå frames. De hade stängt av en tag fel, och framesetet funka inte. Där ser man hur lätt det är att göra fel typ… Var väldigt jobbigt att ”jobba” 8-17. Det var liksom väldigt tungt… Var dessutom fortfarande väldigt förkyld då (nu är jag frisk!) så det var ett evigt kraftletande… Öhhh…. Missa prodigy med pga att jag var förkyld… :( Jag har fått besked om att jag fått jobb som julkortssorterare på posten också nu. Oj va kul tänker ni nu… hehehehe… Va fan.. det är ju pengar!!! Och Martin sitter på Spray och längtar hem…. SUCK!!!

Vi har kastrerat Larson nu iaf. Åtminstone något som blir till det bättre. Hon verkar må bra nu, 10 dagar efteråt. Hon är faktiskt mycket lugnare och mer tillgiven, skönt det. Dessutom blev Wendy glad, nu är deras flock-status i ordning igen. Wendy matvägra ju när Larson löpte!

Annars är allt bra, Kari och jag firar ett (1) år på måndag. Otroligt att han stått ut med mig så länge!!! Älskar dig pumpkin!!!

onsdag 26:e november 1997 kl 1320

Jaha, så hade man slarvat igen… ;) Funderar på att göra ett dagboks-script i cgi, typ som min gästbok. Att man har en ruta för datum och en skrivruta, och så kan man submitta det vart man än befinner sig. Skulle fan skriva oftare då. Skulle kunna uppdatera från jobbet eller vad som helst. Skulle vara skitbra. Nån som redan har ett sånt script??

Annars har helgen varit lugn, myste med Kari som vanligt… :))) Vi var och åt en romantisk middag på Little Dublin i måndags. Vi firade att vi varit ihop ett år. :)) Jag hade en underbar Fläskfilé Oscar och han en Fläskfilé Provencale. Vi har verkligen haft ett fint år, och jag tror nog att efterföljande år kommer bli minst lika underbara!! :))) Stor kram till min snuttis!!!

Var hos vetrinären med Larson igår för att ta bort stygnen. Det gick skitbra, såret ser jättefint ut och jag tror nästan att Larson har blivit mer kelig och lugn nu. :) Efter vetrinären gick jag med kattburen i högsta hand till Centrala körskolan… Hahaha… nej, jag skulle inte köra eller så med Larson med mig, men jag skulle avboka några tider jag bokat samtidigt som jag ska jobba på posten… suck… Kommer aldrig få mitt körkort! Sedan gick jag till universitetet… Med Larson! Stackars katt. Men jag var tvungen att lämna in mitt tim-kort för att kunna få en del av min lön innan jul. Usch ja, det var ett evigt springande…

Såg ni Forrest Gump förresten!? 4:e gången för mig, lika bra trots det!!

fredag 28:e november 1997 kl 22.20

Jag hatar verkligen att Kari då och då är en snäll pojke och följer med till Finland… Saknar honom något fruktansvärt, trots att han bara varit borta i ca 30 timmar eller så… Pratade med honom ett tag idag, han är ju bara så himla gullig… Skumt att man blir så blasé när ens själsfrände inte är nära en… Han kommer hem på onsdag morgon, men det är ju en evighet dit!!!

Fast det har varit en ganska bra dag förövrigt. Gick bra på Ericsson idag också… Satt mest och surfa, ladda hem den usla demoversionen av Photoshop 3.0 på 1 minut… Och den är på 10 MB, värt att notera… Snacka om uppkoppling!! Tyvärr går det knappt att göra ett skit med den, iaf inte spara eller skriva ut, så va fan. Enligt ryktet har Ericsson köpt licenser för Photoshop 4.0 för 90.000:- så förhoppningsvis kommer de innan kursen är slut…

Andra glada nyheter: Blev nominerad till Annica Tigers ”Tiger Länk”! Hon gillade mitt tiger-stuk, hahaha… Vem gör inte det… Den där tigern hälsar mig varje gång jag sätter på datorn! (Har den på skrivbordet.) Om jag fick vara ett djur skulle jag vara en tiger, tänk att få vara så vacker, stark, farlig och smidig… Det är verkligen allt jag vill bli. Tigrar är fantastiska kattdjur!!! Tack Annica, för din nominering!

2 tankar på “Ur arkivet: November 1997

Kommentarer är stängda.