19 juni, 2024

Holofredag: Color Club – Kismet

colorclub-kismet-1

Här kommer som utlovat ett holofredagsinlägg! Och vilken holo sen, jösses! Besök gärna Kerstin för fler underbara holos idag, hon uppdaterar säkert listan under kvällen.

Kom hem först nu efter ett affärsmöte kombinerad med lunch samt en runda på stan. Men bättre sent än aldrig, eller hur? För idag är det alltså dags för Color Club Kismet! Kismet är ett sånt där löjligt holo igen, det är ett så extremt kraftigt att det nästan blir överdrivet. Behöver du vara så holoig kära lilla Kismet? Ja säger Kismet, för det är mitt jobb!

Ja herregud, så här ska hololack se ut! Grundfärgen i Kismet ser ni i skuggbilden, en ljus grön nyans som även den påminner om NfuOh #66 och FNUG Fanatstica som jag visade förra veckan. De finns båda kvar i Nailmails webshop – varför handlar ni inte hos mig för?  #66 och Fantastica  alltså. Kismet har en bra formula, det är bara två lager här och inget behov av städning efteråt. Dessutom torkar det ju jättefort och ser underbart ut. Inget topplack på bilderna.

Visst är det löjligt vackert?

colorclub-kismet-2colorclub-kismet-3colorclub-kismet-4colorclub-kismet-5colorclub-kismet-6colorclub-kismet-7colorclub-kismet-9colorclub-kismet-8colorclub-kismet-10

14 tankar på “Holofredag: Color Club – Kismet

Kommentarer är stängda.