Butter LONDON har liksom A-England ansträngt sig lite vad gäller namnen på sina lack. De blandar hej frisk från händelser och platser i den Engelska samtiden. Vad är en Artful Dodger kanske du tänker nu?

Från Wikipedia:

Jack Dawkins, better known as the Artful Dodger, is a character in the Charles Dickensnovel Oliver Twist. Dodger is a pickpocket, so called for his skill and cunning in that respect. As a result he has become the leader of the gang of child criminals, trained by the elderly Fagin. He becomes Oliver’s closest friend.

Läs mer här!

Jaha! Intressant va? =)

Nå, det här är alltså ett lack från Butter LONDON som jag visste att jag skulle gilla på förhand. En dammig gråturkos nyans som är riktigt smickrande för vilken hudfärg som helst. Den går mer åt gråblått än grönt, men är kanske inte så ljusblå som de ser ut på bilderna. Två lager räckte för att det skulle täcka, men det var lite rinnigt vilket kanske syns längs kanterna. Ändå tycker jag nog att jag fick till det ganska bra.

Fint fint, and me like! =)

  1. Åh, klart jag vet vem Artful Dodger är!
    Kul med info om namn!
    Jag gillar sådana här färger, men hade tyvärr inte råd att köpa det här lacket.
    Ser jättefint ut i alla fall!

Comments are closed.