Här kommer så en liten recension av ^rubriken! Ok då! LUMENE Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm – nr 10 Promise!

Det här är Lumenes nyhet för vintern, 8 olika nyanser i härliga bäriga nyanser. Förpackade smart i en penna (ställes med fördel neråt, så färgen rinner in i stiftet) och med ett lipbalm i andra änden. Stiftet är lätt att använda, men ni ser på bilderna nedan att det blev lite flammigt. Dock går det att smeta ut det lite grann så det blir jämnare. Sedan är ju detta ett stain, så det sitter åtminstone lite längre än ett vanligt läppstift.

Balmet är vitt och genomskinligt och smakar gott. Givetvis blev det rött efter stainet, men det är bara att torka av på handryggen så försvinner det. Mina läppar var tyvärr aningens torra, vilket ledde till att det inte satt på riktigt så bra. Men jag gillar det och jag gillar nyansen!

Till vänster, läpparna med enbart stainet och till höger med läppbalsamet.

Och så en bild på mina läppar helt utan något gunk…

115 kr på Kicks och Åhléns.


Bild från Skimmerskuggan!

10 Promise
11 Secret
12 Moments
13 Touch
14 Illusion
15 Eternity
16 Dreams
17 Feeling

Okategoriserade

Comments are closed.