1. Ja jag håller med dig. Samtidigt så är det väl en sanningsenlig bild av samhället?
  Jag vet inte mer än att jag försöker söka, men är fortfarande arbetslös…

  • @Andrea, Vad är en sanningsenlig bild menar du? Jag vet inte vart felet sitter riktigt, men arbetsmarknaden är riktigt tuff också, så lägg inte all skuld på dig själv…

 2. Har man aldrig känt av hur det är att vara ordentligt nedstämd eller deprimerad så är det så lätt att säga sådant som ”var positiv, ryck upp dig” e t c. Det är inte av ren elakhet utan ren och skär oförmåga att förstå när man inte råkat åt för liknande sinnesstämningar själv. Jag tror dock själv på att man vinner på att försöka se och leta fram ljusglimtar istället för att att fokusera på det svarta – men jag VET hur svårt det kan vara i de stunder man har ont i själen.

  De som mer eller mindre alltid haft sol och tur i sina liv menar inte illa men förstår inte hur ont det kan göra när man inget hellre vill men inte kan…

  • @Charlotte, Så är det, man måste fokusera på ljusglimtarna och tränga undan det jobbiga. Svårt, oerhört svårt, men man måste för att överleva och behålla hälsan. Tankens makt är stark.

  • @Charlotte, Du har helt rätt. Jag är ändå rätt tacksam över mina mörka stunder, de gör ju att jag uppskattar mina lyckliga tillfällen mycket mer. Och älta hjälper ju absolut inte, men tyvärr har jag tryckt ner mycket känslor också vilket inte heller är bra… Knepigt det här med depressioner!

Comments are closed.