För några veckor sedan hörde vi för första gången om IsaDoras nya mascaror. Då jag inte tillhör eliten bland skönhetsbloggarna fick jag ingen förhandsinformation och kände inte riktigt för att skriva om det just då heller. Men idag när vi var nere på stan var jag tvungen att prova den turkosa i luggen, nr 68 Green Turquise.

Nu är ju inte detta någon nyhet längre, men ni får lite info från IsaDora ändå:

Hair Mascara är en urtvättbar hårfärg!
På ett par minuter kan du på ett enkelt och roligt sätt ändra din stil helt och hållet eller bara förbättra din look!

Formuleringen är mycket mild, fri från alla typer av skarpa tillsatser som t ex ammoniak eller peroxider och passar därför känslig hårbotten.
 Den innehåller vårdande ingredienser som Keratin och D-panthenol, vilka hjälper till att stärka och skydda håret. Kan även användas under graviditet. 
IsaDora Hair Mascara sitter säkert utan risk för att färga av sig och är lätt att tvätta ur med shampoo.

Jag drog det genom håret, lät det torka medan jag fick prover på Diors foundation och gnuggade sedan bort det stela och voila! Blev riktigt snyggt tillsammans med det rosa måste jag säga! Kanske inte blir ett köp av just en hårmascara, men jag ska nog lägga in en turkos hårslinga i luggen iaf…

Okategoriserade

Comments are closed.