chinaglaze-bottomsup-1

Sköna söndag! Vi har sovit länge idag, award-inlägget tidigare idag var ju tidsinställt som ni säkert förstås.

Idag kommer nästa lack från China Glaze sommarkollektion, Sunsational Neons On The Shore Collection. Turen har kommit till makalöst vackra mega-neon-rosa Bottoms Up. Dessa bilder blev något bättre, nyansen är ju korrekt även om det är extremt svårt att fånga neonet. Men det är väl inte så svårt att föreställa sig hur stark neonfärgen är antar jag?

Formulan på denna var faktiskt riktigt bra, åtminstone i jämförelse med oranga Sun of a Peach som jag visade er igår. Här är det enbart två lager och det blev inte så streakigt som tidigare lack varit. Mycket mindre kalkigt och därför blev resultatet så väldigt mycket bättre. Även här har jag låtit bli topplack, men torktiden var bra ändå och det är lättmanövrerat runt kanterna måste jag säga.

Rosa neon och sommaren är en klockren kombination! Även detta kommer jag bära igen!

chinaglaze-bottomsup-2chinaglaze-bottomsup-3chinaglaze-bottomsup-4chinaglaze-bottomsup-5chinaglaze-bottomsup-6

Comments are closed.