26 april, 2024

Snowcrystal – 449 Smoky Plum

Så var det dags för min första recensionStyleStore.se, där jag kommer vara en av deltagarna i testpanelen! Tillsammans med Elin, Fabiana, Lina och Veronica! Superduperroligt och den första produkt jag recenserar är givetvis nagellacket! (Jag har även fått ett silvershampoo som ska testas strax då jag blekt håret samt en skimmerkräm).

 

 

Snowcrystals lack är alltid riktigt riktigt bra! Jag har inte så många av dem, men du hittar en här – Petrol Blue (med en helkonstig bild, varför har jag lagt upp den? Får lacka om med detta snart!). Snowcrystals lack är riktigt pigmenterade, ett lager hade räckt med detta lack om jag hade haft korta naglar. Men nu riskerade jag genomlysning och då tog jag två lager. Det är varken tunt eller rinnigt, utan ganska bra i konsistensen i mitt tycke. Det flöt på bra, kanterna runt nagelbanden blev fina och jämna. Inget kladd! Dessutom är de 3Free så de luktar inte en massa heller.

Färgen då, 449 Smoky Plum är en djup dammlila nyans, med reflexer i rosa. Givetvis svårt att fånga på bild med tanke på årstiden, men jag hoppas att bilderna ger dig en idé iaf. Perfekt nyans för årstiden men ändå så pass intressant att den inte är tråkig. Snyggt på både långa och korta naglar! Bilderna är alla tagna med blixt men färgjusterade.

Min recension på StyleStore hittar du här!

Ursäkta katthåren, svårt att undvika i detta hem…

 

2 tankar på “Snowcrystal – 449 Smoky Plum

Kommentarer är stängda.