27 april, 2024
Okategoriserade

Dermablend eller Vichy? Same same but different?

Som en del av er kanske känner till finns den en fantastisk foundation i USA som heter Dermablend. Deras foundation är otroligt täckande och du kan på deras hemsida se bilder på Zombie Boy och hans transformering. På riktigt, se den här på Go Beyond The Cover!

Jag skulle jättegärna vilja ha en riktigt täckande foundation, så någon dag kommer jag testa denna! Men jag har inte $30 över just nu före jul.

Men, här kommer min förvirring. Går man till Dermablend.com kommer man till Dermablend i USA, där flaskorna ser ut som längst till vänster på bilden ovan. Om jag sedan går till Dermablend.co.uk som är den engelska sidan, kommer man till Vichy och deras produkt Vichy Dermablend. Flaskorna i mitten på bilden. Visst ser det ganska likt ut, men är det verkligen samma? Sedan slutligen, Vichy.se, vars produkter finns på Apoteket och där heter Vichy Normaderm. Är det samma som Dermablend?

Nu måste någon reda ut detta åt mig!

6 tankar på “Dermablend eller Vichy? Same same but different?

  1. Dermablend och Vichys Dermablend är två helt olika märken! Jag kommer inte in på dermablend.co.uk, finns den sidan en gång?? Iaf, Vichys Dermablend finns ej och kommer inte att lanseras i Sverige — den finns i england och kan klickas hem från någon apotekssida där jag hittade.. eller ebay möjligtvis!

  2. Det är samma, det står samma på de båda sidorna tex vem som skapat Dermablend och när, en amerikansk dermatolog Dr. N. Craig Roberts, för 30 år sedan. De använder även samma före/efter bilder. Glädjande tycker jag, för jag är också på jakt efter en riktigt täckande foundation och har sett den fantastiska videon :), och det känns ju onekligen lättare att shoppa från UK än USA.

Kommentarer är stängda.