Att visa upp ett lack från Del Sol i november kan ju tyckas lite meningslöst. Även om solen skulle lysa lär den knappast vara stark nog att påverka detta lack till sin lila effekt. Men det är ett rätt fint silverlack, så jag visar upp den ändå!

Del Sol Metal Mania alltså, ett silvermetallic eller om det är en foil eller frost? Jag har ingen koll och ingen av dem är några favoritfinishes. Men detta är ett fint silverlack, det klär mina händer och jag gillar det! Tre lager, utan topplack och det torkade förvånansvärt fort ändå. Det här är nog ett av de Del Sol som är snyggast, säger jag med över 50 jävla Del Sol som ingen vill ha i min shop…. :(

Jag har använt andra silverlack, där A-Englands Excalibur är en av favoriterna likaså Nubar Impulsive Silver. I mitt tyckte ska silverlack ge en riktigt spegelblank finish, utan glitter, skimmer eller foileffekt som detta från Del Sol.