20 april, 2024

Cetuem – #227 + #111

Ännu ett av Cetuems lack, vilket återigen får mig att förstå att jag inte tycker om skimmerlack. Jaja. Detta är alltså Cetuem 227 (det blå) med det oranga glittret 111, även det från Cetuem. Jag tycker det flöt på bra, täckte på två lager och tog en evighet att torka. Å andra sidan hade jag baslack, två lager av Depends beigabeutylack, två lager 227 och sedan glitterlacket i dryga två lager – samt två lager Diamont från Nubar. Att det tog lite längre tid än vanligt på sig att torka är ju inte så konstigt.

Detta lack hade inte så tjock konsistens som jag vet att en del har, jag har inte heller några problem med att hålla i den fyrkantiga korken eller stänga dem sedan. Av de 30 flaskorna jag köpte var en svår att stänga efteråt.

Men vi får se när jag testat några till. Jag är inte den som dömer ut ett helt märke efter att ha testat 1 eller 2 av 242 stycken, även om det är synd att formulan är så ojämn.

2 tankar på “Cetuem – #227 + #111

  1. helsnyggt ^^Jag hade inga problem med mitt gröna lack, jag gillade det hur mycket som helst! Jag tog bort dock det så snabbt så jag inte fick upp någon bild på det men det är ju en annan femma. jag vill heller inte uttala mig om att det är ”sämre” än något annat eftersom jag inte har en aning om hur alla är :)

Kommentarer är stängda.