Är både glad och skitsur just nu!

Som rubriken säger – om du kan franska – är att de har anlänt! Beetlejuice Collection från Models Own! Ett av höstens mest emotsedda kollektioner med bara duochromer. Som jag älskar duochromer! Ska inte kasta mig över dem nu ändå trots all denna väntan, ska lacka naglarna vita med svart smuts till lördagens halloweenfest hos Lotta och vill njuta av dem lite längre än en dag.

Dessutom är jag alltså skitsur. Förstår verkligen hur tråkigt det måste vara att få paket från mig och inse att ett lack är restat. För jag beställde två hela set, 3 minuter över 10 engelsk tid. Två är beställda, två är betalda och två står det på packsedeln i paketet. Men jag fick bara ett paket! Är riktigt sur! Jag och Lotta får ta och dela på dessa så länge, för givetvis är de slut hos Models Own nu också till slutet på November.

Nåja, lite blixtbilder då, för en liten snabbkoll iaf! Bilderna nedan kan klickas upp för beskådande av skimret.

 

Från vänster: Emerald Black, Pinky Brown, Golden Green, Purple Blue och Aqua Violet

 1. De ser helt underbara ut! Jag är också lite småilsk över att de hann ta slut innan jag hann beställa, men det blir kul att se på dig och Sminkan!

 2. Men vilken skit :/
  Har du alltså löst det med dem, vet de om att du bara fick ett paket?
  Alltså, var det ett misstag eller ”bara” restat?

  De ser iaf jättefina ut!

  • Jag har mailat dem och klagat som en högljudd bitch, hoppas de svarar snart. På packsedeln står det ”2” under ”Qty”, likaså på mina kvitton från paypal och models own. Tror inte det är restat, de har bara inte lagt in det i lådan.
   Nu är det restat iofs, buhu :(

Comments are closed.