23 februari, 2024

Kicks – Royal Velvet + Ozotic – 505

kicks-royalvelvet-1

Nyss hemkommen från öppet hus på Räddningstjänsten i Norrköping och även ett besök på Lantbruksmuseet i Ljusfallshammar. Får visa bilder därifrån senare eller imorgon, ska strax börja med maten tänkte jag.

Vad tycker du om detta lack (Kicks Royal Velvet)? Rösta här!
[rate]

Det första lacket från Kicks nya kollektion om 12 strukturlack, de kallar dem Sugar Laquer, blev lila Royal Velvet. Ett riktigt trevligt lack som var lätt att måla med. Kanske något för anonymt, dvs inget kontrasterande skimmer utan bara plain lila – fast en väldigt snygg nyans av lila. Två lager, torkade hyfsat snabbt för beröring men tog längre tid att genomhärda. Jag lade det ovanpå en annan manikyr, så kanterna är väl inte så raka och fina som de skulle kunna varit.

Jag har pimpat denna med Ozotic 505 också, de bilderna ser du allra längst ner. Blev lite snyggare så tyckte jag! I övrigt är nog Kicks sandlack något mindre skrovliga än ex Depends. Jag är dock inte helsåld på strukturlack, jag tycker nog de blir lite för matta.

Vad gillar du Royal Velvet och 505? Notera att röstningen gäller enbart Royal Velvet!

kicks-royalvelvet-2kicks-royalvelvet-3kicks-royalvelvet-4

 

Ozotic 505 ovanpå Kicks Royal Velvet.

ozotic-505-1ozotic-505-2ozotic-505-3

 

 

12 tankar på “Kicks – Royal Velvet + Ozotic – 505

Kommentarer är stängda.